Internetbureaus die in het verleden slechte ervaringen hebben meegemaakt met outsourcen, ervaren nu dat het ook anders kan. Wij streven naar veilige WordPress sites, slimme oplossingen en duidelijke communicatie. Maak kennis met onze unieke aanpak.

  1. Kwaliteit voor alles

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit borgen we met een waterdicht productieproces en voortdurende kwaliteitscontroles die uitgevoerd worden door ervaren software testers.

  1.  Duidelijke communicatie

Één van de belangrijkste punten binnen een samenwerking is duidelijke communicatie. Als partners moet je van elkaar weten waar je op aan kunt. We maken duidelijke afspraken vooraf en houden je voortdurend op de hoogte over de voortgang. Hiervoor maken we gebruik van gebruiksvriendelijke rapportage- en projectmanagement tools.

  1. Mensen: de kritische succesfactor

Wij investeren in ons menselijk kapitaal. Zo hebben wij over de jaren veel expertise verworven. Er bestaat geen vervanging voor ervaring. Daar hebben onze opdrachtgevers profijt van.

  1. Plezier & passie in het werk

We hebben altijd plezier en vooral passie in wat we doen. Iets wat ook terug te zien is in het eindresultaat.

  1. Een duurzaam DNA

Of het nu gaat om goede arbeidsvoorwaarden, communicatie of kantoorbenodigdheden: bij Sunbytes maken we altijd eerlijke en duurzame keuzes.

Project begeleiding

Door zeer nauw met u samen te werken kunnen we uw behoeften en wensen begrijpen en vertalen naar praktische oplossingen.

Altijd op de hoogte

Heldere communicatie is immers een kritische succesfactor voor het slagen van uw project. We maken duidelijke afspraken vooraf en houden u voortdurend op de hoogte over de voortgang. Hiervoor gebruiken we gebruiksvriendelijke rapportage- en project management tools.

Waar nodig werken we met beproefde projectmethodieken als bijvoorbeeld SCRUM (Agile) en aanvullende tools en programmatuur.

Ervaren Projectmanager

Klein of omvangrijk; uw project wordt altijd toevertrouwd aan een ervaren projectmanager. De projectmanager zorgt dat doorlooptijden, kwaliteit, scope en budget bewaakt en op elkaar afgestemd worden.