Door de jaren heen hebben we onze selectieprocedure uitgebreid en verbeterd. Zoals elk bedrijf leer je het meeste van je klanten. We hebben dan ook in samenwerking met onze klanten veel tijd gestoken in het wervingsproces en zullen dit ook blijven doen.

Hoe doen we dit dan?

Ons publiek geheim: we gebruiken de juiste partners hiervoor! Door gebruik te maken van de expertise van onze verschillende partners in het recruitmentproces maken wij maximaal gebruik van de specifieke kennis en ervaring van andere. Daarnaast hebben we zelf ook de nodige kennis en kunde om de juiste mensen te selecteren. Het resultaat…. een goede match. Het proces verloopt als volgt:
  1. Voorbereiding: we ontvangen een gewenst profiel van de medewerkers/team. Hierin staat het profiel van jouw bedrijf en welke eisen er gesteld wordt. Op basis van de aangeleverde informatie maken wij een prijsindicatie. Wanneer de indicatie akkoord is gaan wij op zoek naar de juiste kandidaat.
  2. Zoektocht: vanaf dat moment gaat de vacature voor de positie via onze kanalen de wereld in.
  3. Resultaat: er vinden sollicitatie gesprekken plaats met de geschikte kandidaten. Wanneer ze door de eerste ronde komen; nemen onze Nederlandse HR partners een assessment af. Wanneer ze door de test komen en tweede gesprek ook positief is, mogen ze door.
  4. Selectie: de overgebleven kandidaten stellen we aan je voor. Hoeveel dit er zijn kan erg verschillen per profiel. Dit zijn echter allemaal kandidaten die geschikt zijn voor het profiel die we samen hebben opgesteld. Uiteindelijk bepaal jij welke kandidaat jouw team komt versterken