Keen Design

Keen Design is puur gericht is op UX design. Als het gaat om de technische realisatie hebben ze een goede basiskennis in-house, maar voor de ontwikkeling werken ze daarin samen met partners. Sunbytes wordt ingezet voor front-end en WordPress gerelateerde projecten en adviseren waar nodig is.

Keen Design is een van de marktleiders in Nederland als het gaat om user experience design en richten zich nu ook steeds meer op de internationale markt . Ze gaan veel verder dan het ontwerp alleen en kijken ook naar de achterliggende processen, inclusief het bedrijfsproces. Door deze integrale aanpak zien ze in een vroeg stadium al of de business case werkbaar is voordat er iets gebouwd wordt. Keen Design is een van onze oudste partners. In onze samenwerking met Keen Design zien we dat beide bedrijven altijd als uitgangspunt hebben meerwaarde te bieden en hoge kwaliteit te leveren.  

“Een betrouwbare WordPress partner die doet wat hij zegt en zegt wat die doet”

Samenwerking

Keen Design is puur gericht is op UX design. Als het gaat om de technische realisatie hebben ze een goede basiskennis in-house, maar voor de ontwikkeling werken ze daarin samen met partners. Keen Design werkt voor verschillende gerenommeerde partijen zoals bijvoorbeeld de Rabobank. Hierdoor worden er hoge eisen gesteld betreft de kwaliteit; dat het technisch klopt en dat er afspraken worden nagekomen. Sunbytes wordt ingezet voor front-end en WordPress gerelateerde projecten en adviseren waar nodig is.