Deelstra & De Jong

Deelstra & De Jong legde de vraag bij ons neer of we partner konden zijn voor website gerelateerde zaken. Met name wanneer designs afgerond zijn, maar soms ook tijdens het voortraject. Ze willen ontzorgd worden, maar niet hun klanten twee aanspreekpunten geven.

Deelstra & De Jong is een full service communicatiebureau uit Montfoort. Voor hun opdrachtgevers werken ze aan zowel online als offline communicatiestrategieën. Dit kan gaan om fondsenwerving campagnes, corporate identity, drukwerk en natuurlijk online zichtbaarheid. We hebben D&DJ leren kennen als een doelgericht bedrijf dat graag het beste wilt voor haar klanten; het verhaal achter het bedrijf achterhaald om dit vervolgens te vertalen naar succesvolle campagnes. Als het om online gaat is het een bedrijf dat in-house kennis heeft en waar nodig kloppen ze aan bij partners voor specialistische zaken.

“Ontzorgd worden voor WordPress gerelateerde zaken”

Ontzorgen in WordPress

Bij D&DJ hadden ze in het verleden samengewerkt met diverse andere IT leveranciers. Echter zagen ze vanuit hun klanten een groeiende vraag naar WordPress ontstaan. Omdat ze Sunbytes al kenden via andere wegen legden ze de vraag bij ons neer of we partner konden zijn voor website gerelateerde zaken. Met name wanneer designs afgerond zijn, maar soms ook tijdens het voortraject. Ze willen ontzorgd worden, maar niet hun klanten twee aanspreekpunten geven. Op basis van deze vraag zijn we om tafel gegaan en hebben we de verschillende onderdelen van een webtraject besproken en welke rol Sunbytes daarin kan hebben. Hierbij is bij de gekozen samenwerking uitgegaan dat wij D&DJ ondersteunen, adviseren en indien nodig hosting en onderhoud faciliteren voor de WordPress sites.

Hun verwachtingen

Als het gaat om outsourcing, was dit een geheel nieuwe ervaring. Wat ze bij elke samenwerking verwachten is dat er altijd open en transparant gecommuniceerd wordt.