Simplefly

Door het inzetten van een flexibele schil heb je weer meer ruimte om nieuwe projecten op te pakken en verder te groeien met je onderneming.

Webdesignbureau Simplefly stond in 2011 aan de wieg van Sunbytes. Simplefly is een jong en fris bureau uit Utrecht. Ze gaan op een gedegen en creatieve manier om met de vragen van hun klanten: van profit en non-profit tot overheden. Door de verschillende soorten klanten met ieder hun eigen verhaal, organisatie en wensen heeft Simplefly behoefte aan een flexibel team dat op veel fronten uit de voeten kan betreft de technische realisatie.   De intensieve samenwerking heeft er toe geleid dat beide bedrijven konden groeien en profiteren van elkaars expertise. Waar Simplefly begon als een online marketing bureau is het inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig fullservice internetbureau met aansprekende klanten.  

“Realiseren van meer groei door het inzetten van een flexibele schil”

Hoe doen we het...

Simplefly is een mooi voorbeeld van hoe een goede samenwerking voor beide bedrijven veel voordeel oplevert. Met hun eigen team van 9 fulltimers hebben ze alle resources die ze nodig hebben. Op piekmomenten ondersteunen we Simplefly met een ingewerkte flexibele schil. Dit zorgt voor minder risico op dalmomenten en ondersteunt daarmee de groei van het bureau.