Sowieso-Helder

Sunbytes ondersteunt Sowieso Helder in het proces van het uitdenken tot opleveren; of het nu gaat om maatwerk applicaties of complexere WordPress oplossingen.

Sowieso-Helder is een marketing en communicatiebureau met de nadruk op brand activation. Het brengen van een boodschap die mensen raakt en in beweging brengt. Vanuit een campagne gedachten worden design, digital & inbound, film&content en events & exhibitions ingezet om zowel klanten als medewerkers te bewegen en te activeren. Hun markt ligt zowel op de B2B als B2C en hebben in tussentijd al gewerkt met veel grote merken en bedrijven. Web development outsourcing | Sunbytes

“Behoefte aan een partner waar het technisch klopt, actief met je meedenkt, flexibel is en niet alleen klakkeloos projecten aan neemt”

Behoefte aan meer capaciteit en kennis

Digital is een steeds belangrijker onderdeel geworden binnen Sowieso-Helder. In het verleden hebben ze developers in-house genomen die zelf al een goede basiskennis hebben van wat mogelijk is, maar ze hadden nog steeds behoefte aan meer capaciteit en expertise. Een partner met technische kennis waarbij kwaliteit voorop staat.  Sunbytes ondersteunt Sowieso-Helder in het proces van het uitdenken tot opleveren; of het nu gaat om maatwerk applicaties of complexere WordPress oplossingen.

De verwachtingen

Sowieso-Helder was op zoek naar een partij die technische kennis heeft en waarvan de kwaliteit ook klopt. Een partij die niet alleen simpele projecten kan oppakken, maar ook met ze meedenkt over de structuur van het proces. Ze hadden nog nooit uitbesteed naar het buitenland. Kortom een mooie uitdaging met hoge verwachtingen.