Webcoach Service

Sunbytes wordt ingeschakeld voor de complexere maatwerk zaken waar een gedegen PHP kennis voor nodig is. Hierin hebben we een goed samenspel van verwachtingen, snelheid en kwaliteit.

Henny Zijlstra is in 2012 Webcoach Service begonnen om bedrijven te helpen bij het onderhouden en doorontwikkelen van Wordpress websites. Van origine is hij een vormgever in hart en nieren, maar heeft in de loop van de jaren ook behoorlijk wat ervaring opgedaan binnen WordPress. Vanuit design is hij project management gaan doen en zet hij zelf ook eenvoudige WordPress websites in elkaar. Toch was hij op zoek naar een betrouwbare WordPress partner die hem kon ondersteunen betreft de ontwikkeling en doorontwikkeling van websites.

“Behoefte aan extra handen en een partij met WordPress kennis”

Kennis partner voor complexe projecten

Webcoach Service heeft projecten die van A tot Z aangepakt worden en daarbij de nodige leveranciers inschakelen ter ondersteuning. Sunbytes wordt ingeschakeld voor de complexere maatwerk zaken waar een gedegen PHP kennis voor nodig is. Hierin hebben we een goed samenspel van verwachtingen, snelheid en kwaliteit.

Ervaring in outsourcing

In het verleden heeft Henny wel eens development uitbesteed naar het buitenland, alleen had hij hier geen goede ervaringen mee. Het was altijd ja en amen, maar uiteindelijk werd er niet geleverd volgens verwachting. Hij was echt op zoek naar een partij die kennis heeft op het gebied van WordPress. Die niet alleen het uitvoerende werk doet, maar ook een partij die actief met ze meedenkt tijdens het ontwikkelingsproces. Na wat referenties en een klein project die hij bij ons neer heeft gelegd, heeft Henny nu kunnen ervaren dat outsourcing ook anders kan.