Structurele project ondersteuning

Het komt weleens voor dat je in piekmomenten handen te kort komt. Hierdoor kan het zijn dat je projecten moet afslaan of bepaalde deadlines niet haalt. Om even snel een developer aan te nemen is niet altijd een optie. Bij Sunbytes kunnen we je helpen. Bij ons kan je snel je team opschalen wanneer er weer een drukke periode aankomt. Hierdoor heb je extra resources met een beperkt en vast budget. Jouw project wordt gerealiseerd volgens hoge kwaliteitsstandaarden. Zo profiteer je van ervaren projectmanagers tot aan software testers die niets anders doen dan vlekkeloze projecten opleveren als onderdeel van je eigen team. Het resultaat: jouw ontwerp omgezet naar een 100% functionerende WordPress website.

Dedicated resource

Je hebt permanente ondersteuning nodig en wilt bouwen aan een lange-termijn relatie. Sunbytes biedt je de mogelijkheid om een dedicated programmeur in te schakelen die voor jou aan de slag gaat. Het voordeel hiervan is dat deze programmeur helemaal de werkwijze van jouw bedrijf door en door leert kennen. Zo heb je volledige controle over het development en de werkprocessen.

Eigen vaste project manager

Om ervoor te zorgen dat het traject soepel en vlekkeloos verloopt, krijg je een vaste (Engelstalige) projectmanager toegewezen die WordPress helemaal van binnen en buiten kent. Onze projectmanagers zijn allemaal universitair opgeleid en spreken en schrijven vloeiend Engels. Samen met de projectmanager werk je een vaste workflow uit voor jouw WordPress projecten. Dit is gebaseerd op onze ervaringen en natuurlijk jouw eisen en wensen. Vind je het fijner om in het Nederlands te communiceren? Zelfs dat is mogelijk. Tegen een meerprijs kun je meteen aan de slag met een Nederlandse projectmanager.