Login Support

Onze dienstverlening bestaat uit het leveren van (dedicated) resources aan Nederlandse MKB bedrijven en zelfstandigen. We helpen u graag verder met de juiste oplossing voor uw organisatie.

Outsourcing diensten en resources in Vietnam

Tijdelijk of structureel extra handen nodig voor het realiseren van websites en/of webapplicaties? Sunbytes biedt u flexibele outsourcing diensten, waardoor u tegen een aantrekkelijk tarief één of meerdere ontwikkelaars of consultants in Vietnam aan uw team toevoegt. Voor een opstart fee en een vast maandbedrag zorgen we voor de werving van een passende medewerker, een volledige werkplek, begeleiding en passende opleidingstrajecten. Hierbinnen staat de Sunbytes Methode centraal.

Uw team van programmeurs in Vietnam kan bestaan uit:

Werkt Sunbytes ook projectmatig?

Ja, naast onze dedicated resources werken we ook op projectbasis samen met onze klanten. Veel bureau’s die geen technische medewerkers hebben werken met ons op projectbasis samen. Na een periode van kennismaking nemen wij de web development gerelateerde werkzaamheden over. Wij doen dit altijd als onderaannemer en trainen uw personeel zodat zij een gesprekspartner kunnen zijn naar uw eigen klanten. We zien dat bij een goede samenwerking dit proces vlekkeloos verloopt en door helder aansturing en verwachtingsmanagement het een win-win situatie is voor beide partijen.

Waarom onderaannemer

Bij sSunbytes kennen we onze kracht. Wij zijn goed in code, structuren en standaardiseren waar nodig. Onze interne communicatie gaat altijd in het Engels en we sparren graag met partijen die willen investeren in een samenwerking. Om de verwachting en communicatie helder te houden zien we onze klanten altijd als klant en zullen we alle informatie altijd alleen met u delen. Hoe u het proces inricht richting uw klant laten we helemaal aan uw organisatie over. We doen dan ook geen whitelabel maar laten u gewoon doen waar u goed in bent.

Heb je interesse om op projectbasis met ons te werken. Neem contact met ons op om te zien wat het beste bij uw bedrijf past.