Login Support

Overweegt u uw team uit te breiden met een front-end developer? Of bent u zelfs op zoek naar een team van ervaren front-end developers? Wij bieden u op maat gesneden contracten waarbij we de developer vinden die exact aansluit bij uw eisen en wensen, maar ook de technieken waarmee u werkt. Zo voegt u de Vietnamese programmeur naadloos in bij uw team of geeft u uw overloop aan werk flexibel uit handen.

De juiste front-end developers

We werven front-end developers op alle ervaringsniveaus en met verschillende specialismen. We doen dit op basis van uw input. Enkele voorbeelden:

  • Profiel met alleen HTML/CSS en basis JavaScript
  • Profiel gericht op JavaScript (jQuery)
  • Ervaren met node.js, angular.js etc.
  • Overige front-end talen en frameworks

Doordat er in Vietnam een grote groep front-end developers werkzaam zijn zullen we altijd aan uw verzoek of wens kunnen voldoen. Neem via het onderstaande formulier contact met ons op en ervaar het zelf.

Mocht u naast font-end nog andere type programmeurs willen dan kunt u altijd even een kijkje nemen op onze diensten pagina. We stellen graag een heel team met u samen.

Vrijblijvend kennis maken?

Bent u geïnteresseerd in een van deze profielen of een die er nog niet tussen staat? Wij horen het graag en maken graag eens kennis. Door onze Nederlandse roots weten we welke vragen en obstakels er zijn. Onze klanten zijn tevreden omdat wij ze ontzorgen en de vragen beantwoorden. We helpen ze elke stap van de weg totdat de samenwerking aan beide kanten soepel en makkelijk loopt.

Meer weten?

Laat ons uw eisen en wensen weten en wij zorgen voor de juiste mensen. Wanneer u een bericht achter laat, nemen we contact met u op voor een vrijblijvende kennismaking.