Login Support

AngularJS en AngularDart zijn bezig aan een snelle opmars. De werkwijze van Angular is aangenaam en intuïtief. Met het juiste team worden omvangrijke applicaties beter en sneller gebouwd met minder bugs.

Elk serieus IT-bedrijf dat webapplicaties ontwikkelt zou zich moeten verdiepen in AngularJS – reden voor ons ervaren programmeurs op dit gebied aan te bieden. Tegen een aantrekkelijk outsourcing tarief uiteraard. We bieden alleen dedicated Angular JS developers aan op full-time basis.

De juiste mensen

Bent u op zoek naar ervaren AngularJS programmeurs of een volledig team? Wij hoeven u uiteraard niet te overtuigen van het nut van AngularJS.  Wel is het lastig de juiste mensen te vinden. Dankzij het internet en globalisering staat vandaag de dag de hele wereld voor u ter beschikking.

Krenten uit de pap

Wij vinden de juiste AngularJS programmeurs voor u in Vietnam. Door ons lokale kantoor met westerse project management vissen wij de krenten uit de pap. Wij gaan dan ook graag op zoek naar de juiste kandidaten zodra u heeft aangegeven met welk profiel u aan de slag wilt. Dit profiel stellen we graag samen met u samen.

Meer weten?

Laat ons uw eisen en wensen weten en wij zorgen voor de juiste mensen. Wanneer u een bericht achterlaat, nemen we contact met u op voor een vrijblijvende kennismaking.