Login Support

Het bouwen van maatwerk applicatie is altijd een uitdagende onderneming. Om dit proces goed te begeleiden maken we gebruik van de scrum methode. Omdat er bij elk project verschillende stakeholders zijn met verschillende belangen beginnen we altijd bij het proces en de verwachtingen. Onze ervaring leert dat maatwerk elke kant op kan gaan en doorgaans verwachtingsmanagement een van de meest uitdagende onderdelen is. Lees hier verder hoe we dit bij Sunbytes aanpakken.

Bij maatwerk wordt er gesproken wanneer er geen standaard oplossingen klaar liggen. Dit betekenen dat een php programmeur in alleen PHP een maatwerk applicatie ontwikkelt. Echter komt it maar zelden voor. Bij Sunbytes maken we doorgaans gebruik van bestaande frameworks of zelfs een CMS als basis voor de ontwikkeling van een maatwerk applicatie of een app.

Maatwerk applicatie frameworks

Voor maatwerk applicaties ontwikkeling kunnen we gebruik maken van de volgende frameworks:

  • Zend 2 framwork
  • Sympony2 framework
  • Laravel framework
  • CakePHP framework
  • Code Igniter framework
  • Yii 2 framework

Omdat we een grote resource pool aan ontwikkelaars hebben kunnen we per maatwerk applicatie kijken wat het beste framework is. Wij combineren bij nieuwe frameworks de nieuwe seniors die we recruiten met onze eigen scrummaster/ projectmanagement voor een degelijk proces en aansturing die u van Sunbytes gewend bent. Hierdoor zijn we in staat een scrum methodiek toe te passen op elk traject dat we aangaan.

Naast de frameworks maken we ook gebruik van WordPress development voor maatwerk applicaties. Door onze ervaring zijn we WordPress specialist als het gaat om maatwerk applicaties binnen het WordPress CMS. We gebruiken dan de WordPress core (zonder plugins) als engine voor onze applicatie of app.

Bekijk onze cases om meer te zien wat we al gedaan hebben. Mocht je eigen voorbeeld er niet bij staan dan ontvangen we graag een bericht zodat we dit in een persoonlijk gesprek kunnen toelichten. In verband met de NDA’s die we tekenen kunnen we niet alles op de website zetten.

Meer weten?

Laat ons uw eisen en wensen weten en wij zorgen voor de juiste mensen. Wanneer u een bericht achterlaat, nemen we contact met u op voor een vrijblijvende kennismaking.