Maatwerk applicatie ontwikkeling

Webapplicaties worden steeds vaker gebruikt. Echter is het bouwen van maatwerk webapplicaties altijd een uitdagende onderneming. Wij bouwen complexe webapplicaties in php met behulp van bekende frameworks en zorgen dat dit proces soepel verloopt.

De juiste ontwikkelaar voor jouw project

Dankzij onze grote resource pool aan ervaren ontwikkelaars, kunnen we per maatwerk applicatie kijken wat het beste framework is. Bij nieuwe frameworks combineren we ervaren ontwikkelaars, die we recruiten , met onze eigen scrummaster/project management voor een degelijk proces en aansturing. Hierdoor zijn we in staat een scrum methodiek toe te passen op elk traject dat we aangaan.

Onze werkwijze

Uit ervaring zien we dat maatwerk elke kant op kan gaan. Je hebt namelijk te maken met verschillende stakeholders, met verschillende belangen. Om dit proces goed te begeleiden beginnen we altijd bij het proces en de verwachtingen. We maken hier gebruik van de scrum methode. Voor maatwerk applicaties wordt er veelal gebruik gemaakt van bestaande frameworks of zelfs een CMS als basis voor de ontwikkeling van een maatwerk webapplicatie.

PHP programmeurs

Bij Sunbytes gaan we op zoek naar de juiste php programmeur die aansluit bij jouw eisen en wensen.

Team as a service

Je hebt meer projecten op de plank liggen dan uren? Veel zaken zoals kleine projecten, onderhoud en extra werkzaamheden kunnen vanaf nu opgepakt worden door jouw eigen Sunbytes team.

WordPress development

Of het nu gaat om websites, webshops of webapplicaties; Sunbytes kan jou geheel of gedeeltelijk ontzorgen met de WordPress development.

Maatwerk webapplicatie frameworks

Voor maatwerk applicatie maken we onder andere gebruik van de volgende frameworks:

  • Zend 2 framework
  • Symfony 2 framework
  • Laravel framework
  • CakePHP framework
  • Code Igniter framework
  • Yii 2 framework

WordPress voor maatwerk webapplicatie

Naast de frameworks maken we ook gebruik van WordPress voor maatwerk applicaties. Door onze ervaringen zijn we specialisten als het gaat om maatwerk applicatie binnen WordPress. We werken direct vanuit de WordPress core als engine voor onze applicatie of app. Zo houden we grip op de code en weten waarom iets wel of niet werkt.