Login Support

Op zoek naar een ervaren, gespecialiseerde PHP programmeurs? Het is niet eenvoudig de juiste developer te vinden. Over de grens is vaak goedkoper, maar is het lastig een betrouwbare partner te vinden. Door onze jaren van ervaring in development en de Nederlandse markt weten we wat er nodig is voor een succesvolle samenwerking.

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

Sunbytes combineert het beste van twee werelden: lagere offshoring tarieven en talentvolle php programmeurs die gewend zijn te werken voor westerse klanten.

Waarom PHP programmeurs in Vietnam?

Vietnam is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de IT hotspots van Azië. Waar we eerst bij IT dachten aan Indiaanse bedrijven die je maar blijven bellen en mailen. Nu zie je de sterke opkomst van goed geschoolde IT’ers in Vietnam die met ervaring en inzicht aan de slag gaan voor de vele buitenlandse bedrijven die daar de IT sector verder professionaliseren. Het resultaat is een sterk investeringsklimaat vanuit de overheid en de sector om Vietnam nog relevanter te maken op het mondiale IT markt.

We werken voor verschillende opdrachtgevers aan maatwerk applicaties. Hier bouwen we zelf de backend door onze ervaren back-end developers. Daarnaast doen we ook back-end development voor bestaande systemen.

BEWEZEN SUCCES

Diverse Nederlandse klanten (softwarebedrijven en internetbureaus) maken al naar tevredenheid gebruik van de capaciteit van Sunbytes. Hierbij is PHP erg in trek, mede doordat het de taal is waarvan veel populaire CMS’en (bijv. WordPress, Joomla, Drupal) er gebruik van maken. Onze PHP-programmeurs zijn daarnaast goed in het bouwen van maatwerk applicaties. Van de populaire CMS’en richten wij ons op WordPress development en maatwerk applicaties ontwikkeling.

Wilt u een back-end developer hebben voor een vaste periode of gewoon op projectbasis back-end development laten uitvoeren. Wij gaan graag in gesprek met u voor de beste oplossing.

Meer weten?

Laat ons uw eisen en wensen weten en wij zorgen voor de juiste mensen. Wanneer u een bericht achterlaat, nemen we contact met u op voor een vrijblijvende kennismaking.