Login Support

Bij Sunbytes kunt u kiezen of u ook projectmanagement afneemt. Wij raden dit eigenlijk altijd aan en alleen per situatie zullen we in overleg inschatten hoeveel projectmanagement er nodig is. Een goede projectmanager leidt projecten in de juiste banen, spreekt deadlines af en zorgt dat ze nagekomen worden. Projectmanagers zijn voor zowel programmeurs als data entry medewerkers een onmisbare spin in het web. Bij Sunbytes is projectmanagement iets waar we u graag mee helpen.

Westers projectmanagement bij outsourcing in Vietnam

Projectmanagement is een sleutelrol voor elke samenwerking en elk project. Met een ervaren projectmanager in Vietnam houdt u grip op uw projecten. U stemt prioriteiten en eisen af met de projectmanager en hij of zij verdeelt de taken binnen uw dedicated team. Daarnaast bewaakt de projectmanager de kwaliteit. Een ander bijkomend voordeel is dat de projectmanager op dezelfde werktijden werkt als uw teamgenoten.Hierdoor heeft hij of zij tijdens het hele proces grip op de zaak. Zo stuurt u alleen nog maar op hoofdlijnen aan.

Afhankelijk van uw project of service richten wij het projectmanagement voor u in. Onze voorkeur gaat uit met het werken via agile aanpak en specifiek de scrum methode. Echter omdat te laten werken en echt de voordelen eruit te halen vraagt dit mogelijk een aanpassing van uw organisatie. Denk daarbij hoe u uw klanten managed en hoe u communiceert, het moment van invloed en de manier van oplevering.

We helpen u graag verder bij het inrichten van dit proces zodat u grip houdt op uw projecten en weet waar u aan toe bent.

Kijk ook meteen welke diensten u naast projectmanagement kunt afnemen bij Sunbytes:

Meer weten?

Laat ons uw eisen en wensen weten en wij zorgen voor de juiste mensen. Wanneer u een bericht achterlaat, nemen we contact met u op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

.