Login Support

Een grondig geteste website of applicatie verminderd de kans op bugs en veiligheids- en performance-issues. We bieden testers aan die simpelweg websites testen op gebruik en bugs. Daarnaast hebben we ook meer ervaren software testers die veel verder kunnen gaan. Zij schrijven hun eigen testscripts en verzorgen unittests.

Software testers zijn meer dan alleen medewerkers die overal op klikken om te zien of het wel werkt. Onze testers creëren tijdens de kickoff van een project de criteria waaraan de opgeleverde applicatie moet voldoen. Of het nu om een maatwerk applicatie gaat of een WordPress development traject. Denk hierbij aan de testcases die er voorbij komen bij complexe berekeningen of UX uitdagende ontwerpen. Daarnaast is het de taak van de tester om de programmeur zijn blinde vlekken te laten ontdekken en helpen te voorkomen in de toekomst. In veel outsourcing bedrijven wordt deze positie vaak helaas nog te veel gezien als een simpele rol terwijl de tester essentieel onderdeel kan worden gemaakt van een werkproces waarbij er veel druk en werk weggenomen wordt van de projectmanager. Aan de andere kant heeft een programmeur soms simpelweg niet de ruimte en de tijd om elke situatie na te lopen. Hier nemen software testers juist meer de tijd voor.

Software tester kunnen los worden ingehuurd of in combinatie met de volgende diensten:

De juiste tester voor uw project

Afhankelijk van uw zoekprofiel maken wij de juiste match. U mag er vanuit gaan dat iedereen die wij aan u voorstellen op het gewenste niveau zit. Daarnaast bieden wij voor de medior testers doorgroeimogelijkheden aan. Op deze manier kunt u relatief goedkoop gebruik maken van deze krachten terwijl wij hen verder begeleiden naar een meer softwarematige manier van testen.

Meer weten?

Laat ons uw eisen en wensen weten en wij zorgen voor de juiste mensen. Wanneer u een bericht achterlaat, nemen we contact met u op voor een vrijblijvende kennismaking.