Login Support

Wanneer de vraag naar capaciteit groter is dan uw eigen aanbod kunt u ook een heel team door ons laten opzetten. Team as a service is dan de ideale oplossing. Bij dit team krijgt u een westerse projectmanager die voor u de planning en communicatie binnen het team verzorgt. Tevens is deze projectleider uw aanspreekpunt voor alle zaken rondom werkzaamheden en uw projecten.

Waarom Team as a Service?

De winst van team as a service zit in efficiency, snelheid en communicatie op termijn. Doordat u een dedicated team tot uw beschikking heeft kan dit team afgestemd worden op uw wensen. Grote, kleine, maatwerk applicaties of juist veel WordPress projecten. Uw team verzorgt de uitvoering, testen, oplevering, onderhoud en doorontwikkeling. Omdat we werken met ervaren en goed opgeleide php programmeurs zult u alleen op grote lijnen hoeven aan te sturen.Team as a Service bieden wij aan met Engelstalige projectmanagers die een cruciale schakel zijn tussen de westerse en oosterse wereld. Uw projectleider heeft goede communicatieve vaardigheden en slaat een brug tussen beide culturen.

Belangrijk om bij dit model mee te nemen is dat het team vaak specifiek wordt samengesteld op basis van de behoefte en verwachtingen. Deze samenwerkingsvorm richten we dan voornamelijk in voor grotere of langdurige overeenkomsten waar de toegevoegde waarden van Sunbytes duidelijk aanwezig is. Van beide partijen is de nodige commitment en lange termijn visie nodig om dit tot een winstgevende samenwerking te maken. In onze ervaring zijn dit erg leuke manieren van samenwerking waar dagelijkse stand-ups, calls en overleggen onderdeel zijn van de basisvoorwaarden van succes.

Je kunt ook een WordPress development team laten opzetten door ons dat de gehele productie overneemt. Het grote voordeel is dat ze gebruik kunnen maken van de ervaring en richtlijnen binnen Sunbytes .Dit scheelt u jaren van ervaring opbouwen.

Kortom u kunt een team samenstellen van de volgende diensten. Mocht uw behoefte er niet bij staan. Geen zorgen, laat ons het weten en we vertellen u wat we voor u kunnen betekenen.

Lees meer over onze aanpak in de Sunbytes Methode kijk of wij de juiste match voor u zijn.

Meer weten?

Laat ons uw eisen en wensen weten en wij zorgen voor de juiste mensen. Wanneer u een bericht achterlaat, nemen we contact met u op voor een vrijblijvende kennismaking.