Login Support

Omdat de WordPress markt groot is en specialisme zeer belangrijk is, richten wij ons primair op WordPress development. Inmiddels hebben wij meer dan 200 websites in WordPress gerealiseerd voor zowel grote als kleine internet- en reclamebureaus. Deze bureaus profiteren daarmee van een droomcombinatie: aantrekkelijke tarieven, veel ervaring, korte doorlooptijden en een gegarandeerd hoge kwaliteit.

Bureaus ontzorgen in WordPress development

Onze processen zijn ingericht om onze klanten te ontzorgen. Als veelvuldig onderaannemer van reclame- en internetbureaus weten we als geen ander dat een developmentproces vlekkeloos en snel moet zijn. We zorgen voor een optimaal traject door in elk WordPress development project verschillende specialismen te bundelen. Ons traject ziet samengevat er als volgt uit:

  1. FRONT-END | De door u aangeleverde PSD wordt omgezet naar HTML/CSS-structuur die geoptimaliseerd is voor WordPress
  2. BACK-END | Een ervaren WordPress developer richt het maatwerk thema in en verzorgd eventueel aanvullend maatwerk in de vorm van een custom plugin.
  3. QUALITY CONTROL | Een dedicated software tester test uw website door-en-door. Uw website moet immers pixel-perfect en bug-vrij zijn!

Uw eigen projectmanager

Naast gespecialiseerde developers die niets anders doen dan WordPress development, krijgt u een vaste (Engelstalige) projectmanager toegewezen die WordPress van binnen en van buiten kent. Samen met deze projectmanager werkt u een vaste workflow uit voor uw WordPress projecten, gebaseerd op onze ervaring en uw eisen en wensen. Tegen een meerprijs is het zelfs mogelijk met een Nederlandse projectmanager te werken.

Discrete werkwijze

Wij begrijpen als geen ander dan discretie vereist is. Uw (eind)klant merkt niets van het feit dat u development aan ons uitbesteed. Waar nodig tekenen we graag een NDA of geheimhoudingsovereenkomst.

Meer weten over WordPress development?

Geïnteresseerd in onze WordPress development outsourcing diensten? Wij worden graag uitgedaagd met een testproject, waarvoor we u graag een vrijblijvend voorstel doen! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en onze aantrekkelijke tarieven.