Login Support

Heeft uw bureau behoefte aan een goede snelle service om simple en complexe websites vanuit PSD naar WordPress om te zetten? Wij helpen u graag verder. Of het nu gaat om een basic WordPress site of een webshop met een forum, we bouwen het voor uw bedrijf vanuit de PSD (Photoshop). 

Waarom Sunbytes?

We hebben een ruime ervaring aan het omzetten van PSD naar WordPress. We maken hier custom theme’s van zodat uw klant ook daadwerkelijk een unieke website heeft. We maken hiervoor gebruik van specialistische front-end en back-end developers. Jaarlijks werken we aan meer dan 100+ WordPress sites en hebben al behoorlijk wat themes, shops en plugins ontwikkeld.

Waarom PSD naar WordPress?

Soms krijgen we de vraag of we alleen vanuit PSD websites kunnen bouwen. Het snelle antwoord is nee. Echter gaan we bij elke offerte wel van de PSD uit. Wanneer je een PSD naar WordPress omzet heb je vanuit Photoshop veel functies die heel handig zijn voor de front-end development. Vaak zien we dat grote delen van de briefing missen wanneer er bijvoorbeeld gebruik gemaakt wordt van Indesign of Illustrator. Gelukkig hebben we nog geen ontwerpen gehad die alleen in Paint werken.

Optimale workflow

Omdat dit ons vak is hebben we ons hier dan ook in verdiept. We zullen je aanleveringsspecificaties sturen zodra we een project gaan starten. Hierin staat duidelijk in vermeld hoe we de ontwerpen willen ontvangen. Doordat wij steeds bezig zijn met het optimaliseren van de workflow zien we steeds meer tevreden klanten terugkomen.

Meer weten?

Kortom: u heeft de weg gevonden naar een ervaren en betrouwbare PSD naar WordPress specialist. Neem gerust contact met ons op via het onderstaande formulier en we helpen u graag verder.