Login Support

Op zoek naar een ervaren WordPress programmeur? Dan bent u bij Sunbytes aan het juiste adres! Wij hebben alleen ervaren WordPress developers in dienst, die u zowel in kunt zetten voor omvangrijke maatwerkprojecten als hands-on ondersteuning bij problemen met bestaande WordPress projecten.

WordPress programmeur dedicated of op projectbasis

Sunbytes biedt u ondersteuning van WordPress programmeurs op de volgende manieren:

  • Dedicated WordPress programmeur: met deze optie krijgt u voor een vast maandbedrag uw eigen WordPress programmeur tot uw beschikking. Het voordeel hiervan is dat deze programmeur uw werkwijze door en door leert kennen. Deze optie is vooral geschikt voor bedrijven die permanente ondersteuning nodig hebben en willen bouwen aan een lange-termijn met Sunbytes en de betreffende programmeur.
  • Projectbasis: u kunt ook een ontwerp bij ons aanleveren. Alvorens we aan de slag gaan krijgt u van ons een offerte voor de totaalprijs waarvoor we uw project opleveren. Uw project wordt gerealiseerd volgens hoge kwaliteitsstandaarden: u profiteert van een werkwijze waarbinnen performance en veiligheid optimaal geborgd zijn. En zeker niet onbelangrijk: uw ontwerp wordt pixel-perfect omgezet naar een 100% functionerende WordPress website.

Van maatwerk tot hands-on support

Uw WordPress programmeur is door zijn of haar jarenlange ervaring van vele markten thuis. Zo kunt u onze WordPress ontwikkelaars bijvoorbeeld inzetten voor:

  • Het realiseren van een ontwerp op maat in WordPress;
  • Het ontwikkelen van maatwerk functionaliteit d.m.v. het bouwen van een plugin;
  • Het oplossen van problemen in een bestaande WordPress website;
  • Het uitbesteden van projectonderdelen van uw bestaande WordPress team.

Hoe zet u ons in

Onze klanten gebruiken Sunbytes soms voor het volledig outsourcen van WordPress development, maar vaak ook als flexibele schil om het bestaande programmeer team. Wanneer u ons op projectbasis inhuurt, profiteert uw ook van ervaren projectmanagers en software testers die niets anders doen dan vlekkeloze WordPress projecten opleveren. Onze ervaring en workflow zorgen ervoor dat wij zaken voorkomen aan aanpakken voordat u er zich zorgen over hoeft te maken. We volgen de businesscase per project en bespreken de aanvliegroute en oplossingen met u.

Bent u klaar om ontzorgd te worden? Daag ons uit met een testopdracht, waarvoor we u graag een aantrekkelijk voorstel doen!