WordPress programmeurs

Wij bieden WordPress developers die je zowel in kunt zetten voor omvangrijke maatwerkprojecten als hands-on ondersteuning bij problemen met bestaande WordPress projecten.

Van maatwerk tot hands-on support

Of je ons nu inzet als externe technische afdeling of puur als flexibele schil om het bestaande programmeer team heen; door onze ervaring en workflow zorgen we ervoor dat de zaken aan  jouw verwachtingen voldoen. We volgen de business case per project en bespreken, samen met jou de aanvliegroute en oplossingen. Waar je ons voor inzet:
  • Aanvulling op je bestaande development team;
  • Als aangeschakelde specialist;
  • Als volledig development team van jouw bedrijf;
Wij werken niet meer op projectbasis maar leveren alleen teams of dedicated developers om echt bij te dragen aan de ontwikkeling an groei van jouw bedrijf.

Custom WordPress Theme

Als het gaat om het werken vanuit standaard WordPress themes, dan zijn wij niet de juiste partij om mee samen te werken. Waarvoor we wel goed inzetbaar zijn is voor zowel trajecten met een klant-specifiek ontwerp, als het ontwikkelen van herbruikbare WordPress thema’s. We kunnen dus volledig ingerichte WordPress websites opleveren en verder is het mogelijk om een herbruikbaar thema te ontwikkelen waarvan we slechts de themabestanden aanleveren. Doordat we zelf ervaring hebben met het bouwen van commercieel verhandelbare thema’s, is vrijwel alles mogelijk!  

Custom Made Plugin

WordPress beschikt over meer dan 50.000 gratis plugins die je kunt installeren. Super handig! Maar het gebeurt weleens dat een plug-in dingen doet wat je niet per se wilt dat ze doen. Bij Sunbytes ontwikkelen we custom made plugins die geheel voldoen aan jouw eisen. Hierbij werken we altijd vanuit de source van WordPress. Zo houden we grip op de code en weten we meteen waarom iets wel of niet werkt.