Login Support

Soms loop je in WordPress tegen problemen aan die een specialist vereisen. Denk bijvoorbeeld aan het oplossen van urgent problemen met uw WordPress website of het realiseren van specifiek maatwerk. In dit soort gevallen biedt het bekende neefje op de zolderkamer onvoldoende expertise. Als WordPress specialist zijn wij u dan graag van dienst.

Extra capaciteit of extra expertise

Wanneer bureaus behoefte hebben aan extra capaciteit of juist expertise nodig hebben die ze zelf niet in huis hebben, schakelen ze Sunbytes in. Het gaat dan zowel om het ontwikkelen van grote maatwerkprojecten in WordPress als het snel en effectief ontwikkelen van kleine sites, die wel aan hoge kwaliteitsstandaarden moeten voldoen. Een WordPress specialist is bij Sunbytes altijd een ervaren php-programmeur die zich focust op de back-end en de front-end kan aansturen.

WordPress sites van het hoogste niveau

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Doordat we ons gespecialiseerd hebben in het WordPress platform zijn we in staat meer dan 100 sites per jaar volgens hoge standaarden te ontwikkelen. Dat aantal groeit, omdat steeds meer internet- en reclamebureaus de weg naar Sunbytes weten te vinden. Met onze jarenlange ervaring zijn we in staat om veilige, maar ook  snelle en gebruiksvriendelijke sites te ontwikkelen. Dat is ook wat u van een WordPress specialist verwacht, nietwaar?

Sunbytes: veelzijdige WordPress specialist

Zolang het maar met WordPress te maken heeft, is geen probleem te complex en geen uitdaging te groot. We kunnen zowel grote content platformen als webshops in WordPress realiseren. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor:

  • Omzetten van een klant-specifiek ontwerp naar een WordPress site
  • Rrealiseren van specifieke maatwerkmodules (plugins)
  • Het realiseren van webshops in WordPress (o.b.v. Woocommerce)
  • Hands-on oplossen van urgente problemen
  • Doorontwikkelen en onderhouden van WordPress sites
  • Ontwikkelen van mobiele apps o.b.v. WordPress

Kortom: u heeft de weg gevonden naar een ervaren en betrouwbare WordPress specialist! Daag ons dus eens vrijblijvend uit met een testproject: voor een scherp tarief overtuigen we u ongetwijfeld van onze kundigheid.