Kwalitatief outsourcen

Eén van de belangrijkste factoren binnen een partnership is de communicatie en kwaliteit. Helaas is dit tijdens het outsourcen niet altijd het geval. Door onze unieke Subytes methode maken we outsourcing weer toegankelijk. De technische realisatie uitbesteden naar het buitenland? Bij het horen alleen al beginnen bij de meeste de nekharen al overeind te springen. Bedrijven die de technische realisatie uitbesteden of hebben uitbesteed; lopen vaak tegen het probleem aan dat de communicatie niet lekker verloopt, slechte kwaliteit, totaal geen projectmanagement etc. Uiteindelijk kost dit meer tijd, energie en soms ook geld dan dat het zou moeten opleveren.

We’ve been there

Het outsourcen kan een boel voordelen met zich mee brengen. Mits alles soepel verloopt, maar in praktijk is het meestal één grote ramp. We’ve been there! Ons verhaal? We hebben, zoals de meeste bedrijven die proberen te outsourcen, negatieve ervaringen gehad. Het resultaat voldeed jammer genoeg nooit aan onze verwachtingen.

Duidelijke communicatie

Communiceren over het algemeen is soms al best wel een uitdaging. Laat staan ook nog naar het buitenland. Sunbytes werkt vanuit Vietnam maar communiceert jouw taal! Tijdens een samenwerking is het belangrijk dat je weet wat je van elkaar kan verwachten. We maken afspraken vooraf en houden je voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen. Zo weet je altijd wat je van ons kan verwachten.

Kwaliteit boven kwantiteit

Er is niets zo vervelender dan dat je een project opgeleverd krijgt en het is één grote ramp. Geen clean code, maar ook in het ontwerp en uitvoering zit een te groot verschil. Geen zorgen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Dit borgen we waar door middel van een waterdicht productieproces en voortdurende kwaliteitscontroles die uitgevoerd worden door ervaren software testers.