Capaciteitgebrek

Je krijgt steeds meer verzoeken en wensen binnen, maar je hebt te weinig mankracht om alles te realiseren. Daardoor loop je tegen het probleem dat je roadmap te vol raakt of je zelfs verzoeken moet afwijzen. Dit is natuurlijk zonde, want op die manier word je ook tegengehouden in de groei van het bedrijf.

Samen werken met specialisten

We horen het vaak: inhouse teams zijn zo druk met lopende projecten en onderhoud, waardoor innovatie achterblijft. Tegenslagen zijn eigenlijk niet mogelijk en de backlog wordt eerder voller dan leger. Herkenbaar? Er is een tekort aan goede developers. Het is bovendien niet altijd mogelijk om op korte termijn iemand aan te nemen en ook nog eens op te leiden. Door samen te werken met een team van remote specialisten kun jij je tijd weer efficiënt indelen. De tijd die je overhoud kun je nu investeren in belangrijkere zaken: overzicht houden, strategische keuzes maken, je team coachen.

Partner in groei

Of het nu gaat om dedicated resources of een TaaS team; wij kunnen je van A tot Z ontzorgen in software- en applicatieontwikkeling. Zo ontstaat er weer ruimte voor groei en houdt jouw organisatie of bedrijf haar unieke positie in de markt.