WordPress partner

Als grafisch bureau ben je natuurlijk het creatieve brein achter het ontwerp. Jouw kracht ligt hem echt in het creatief denkproces waarin je geheel rekening houdt met de look and feel van de website. Alleen het ontwikkelen, programmeren en schrijven van code is niet voor jou weggelegd.

WordPress ontwikkeling

Met standaard WordPress themes hoef je zelf niet heel veel kennis te hebben van code. Alles is al voorgeprogrammeerd en jij hoeft alleen jouw ontwerp daarin aan te passen. Als je de vorige zin nog een keer terug leest, weet je dat hier iets niet aan klopt. Het hoort juist andersom te zijn! Jij past jouw ontwerp natuurlijk aan op basis van de wensen en behoeftes van de klant. Als grafisch vormgever wil je dan ook vrij zijn in je design en niet beperkt zijn aan vaste thema’s en functionaliteiten.

Bij Sunbytes ontwikkelen puur en alleen WordPress maatwerk. Met ons als partner ben je helemaal vrij in je creatief denkproces. Wij zorgen er namelijk voor dat jouw ontwerp technisch gerealiseerd wordt en jij dit vervolgens pixel perfect weer aan de klant kan leveren.

Commercieel verhandelbare thema’s

Vind je toch ook fijn om met thema’s te werken? Ook dan hebben wij daar een oplossing voor. We kunnen een volledig ingerichte WordPress websites opleveren, maar omdat we ook ervaring hebben in het bouwen van commercieel verhandelbare thema’s; is het ook mogelijk om een herbruikbaar thema te ontwikkelen waarvan we slechts de themabestanden aanleveren.

WordPress project partner

Ben jij opzoek naar meer capaciteit en/of kennis? De afgelopen jaren zijn er meer dan 60 bureaus jou voorgegaan en zetten ons in als vaste WordPress project partner.

Front-end developer

Op zoek naar een ervaren front-end developer? Wij zorgen ervoor dat het door jou geleverde ontwerp wordt omgezet naar HTML/CSS-structuur.

WordPress Development

Of het nu gaat om websites, webshops of webapplicaties; Sunbytes kan jou geheel of gedeeltelijk ontzorgen met de WordPress development.

Front-end ondersteuning

Ken je dat nog van vroeger: dat je een Photoshop bestand (PSD) aanleverde bij de front-end, en dat deze vervolgens vertaald werd naar HTML en CSS-template? Alleen met de komst van responsive webdesign en nieuwe front-end technieken zien de zaken er tegenwoordig heel anders uit.

Bij Sunbytes hebben we front-end programmeurs die inspelen op de laatste technieken en ontwikkelingen. Of het nu gaat om PSD of Sketch; wij zetten jouw ontwerp om in HTML, CSS en JS code en zorgen ervoor dat de website er zowel goed uitziet als werkt op verschillende devices.