Login Support

Afgelopen tien jaar is Vietnam uitgegroeid tot een van de belangrijkste landen op het gebied van IT outsourcing. Op het snijvlak van deze ontwikkeling en de goede (economische) banden tussen Nederland en Vietnam ontstond Sunbytes.Sunbytes is een modern softwarebedrijf dat gevestigd is in het bruisende economische centrum van Vietnam: Ho Chi Minh Stad (ook wel bekend als Saigon).

Het beste van twee werelden

Na meerdere negatieve ervaringen met outsourcing besloten oprichters Amanuel Flobbe en Joram Dees dat het anders kon én moest. Waarom niet het beste van beide (Westerse en Aziatische) werelden combineren?

Vanuit deze visie werd Sunbytes geboren: een webdevelopment bedrijf waar westerse waarden als perfectie en efficiency worden gekoppeld aan sterk Vietnamese waarden als passie en toewijding. Dat is geen gemakkelijke opgave, maar zeker wel één waar u de voordelen van zult ervaren.

Outsourcing kan anders!

Door de unieke aanpak van Sunbytes wordt outsourcing weer toegankelijk. Klanten die eerder negatieve ervaringen hadden met outsourcing ontdekken dat het ook anders kan. Onze aanpak hebben we samengevat in ‘De Sunbytes Methode‘.

Wij richten ons met onze service op de volgende onderdelen:

Mensen centraal

Cruciaal in ons succes is het aantrekken én behouden van ambitieuze en getalenteerde mensen. Daarnaast kom je bij Sunbytes behalve locals ook Nederlanders van Vietnamese komaf tegen die, zowel op taal- als cultuurgebied, een belangrijke brugfunctie vervullen. Het is al vaak gebleken dat de unieke samenstelling van ons team een kritische succesfactor voor geslaagde projecten is.

De naam  ‘Sunbytes’

De zon is een onmisbare bron van energie, maar biedt daarnaast ook het comfort van warmte en licht. Sunbytes wil deze rol in uw webprojecten spelen: onmisbaar en comfortabel.