Als online bureau wilden wij de potentie van het outsourcen benutten. Wij hebben helaas slechte ervaringen met outsourcen: slechte communicatie en kwaliteit. Daarom zijn wij het vliegtuig ingestapt naar Vietnam en bieden we nu op maat TaaS teams aan voor jouw uitdagingen!

Op naar Vietnam

Nog voordat we zelf ooit in Vietnam waren geweest, werkte via een freelancer al een team voor ons vanuit een huiskamer in Ho Chi Minh City (Saigon). Het ging snel. Het geleverde werk was goed, het team schaalde op, daarom was het tijd om kennis te maken met onze collega’s. Oprichters Amanuel Flobbe en Joram Dees zetten in januari 2012 voet aan de grond in Vietnam en

om tijdens dit eerste bezoek direct een vestiging te openen. Het bedrijf werd dan ook officieel opgericht op 23 mei 2012.

Sunbytes WordPress outsourcing

Het avontuur lonkte naar Amanuel en hij vestigde een paar jaar later zich in de toen al iets bekendere stad.

Zo onbekend is het nu zeker niet meer. Na functies te hebben vervuld als bestuurslid bij de Dutch Business Association Vietnam en voorzitter van de ICT sector committee van Europese Kamer van Koophandel in Vietnam (EuroCham) is Amanuel nu kind aan huis binnen de politieke ondernemers cultuur in Vietnam.

TaaS

Het is dan ook niet zonder reden dat wij een beetje allergisch zijn voor het woord outsourcen. We doen niet aan outsourcen. We kunnen wel talentvolle, goed opgeleide medewerkers voor je rekruteren. Medewerkers die binnen een TaaS constructie deel uit maken van jouw bedrijf. Als je samen werkt met Sunbytes, werk je met gedreven en ambitieuze mensen die passie hebben in wat zij doen. Wij denken dan ook graag met je mee hoe we tot het optimale eindresultaat kunnen komen. Lees meer over onze TaaS mogelijkheden.

Internationaal team

Naast dat het team in Ho Chi Minh gegroeid is, is ook ons Nederlandse team flink groter geworden. Met de derde directeur Koen Klasing is het team in Nederland uitgegroeid tot een multidisciplinair, ervaren team van developers, UX/UI designers, projectmanagers en een supportmedewerkers. Hierdoor kunnen we een nog betere brug slaan tussen jouw hulpvraag en ons team. En met de opening van onze nieuwste sales vestiging in Duitsland zullen we de komende jaren blijven groeien.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? We komen graag met je in contact om meer te vertellen over de mogelijkheden en om met je mee te denken. Of lees meer over de cultuur en het samenwerken met Vietnam.