Front-end developers met ervaring

Overweeg je om jouw team uit te breiden met een front-end developer? Of ben je zelf op zoek naar een team van ervaren front-end developers? Wij bieden jou op maat gesneden contracten. Hierbij gaan we op zoek naar de juiste developers die aansluiten bij jouw eisen en wensen, maar ook de technieken waarmee je werkt.

Slicen naar HTML/ CSS/ JS

Vroeger kreeg de front-end een Photoshop bestand (PSD) aangeleverd met de vraag deze te vertalen naar een HTML en CSS-template. Alleen tijden veranderen. Met de komst van responsive webdesign en nieuwe front-end technieken is de rol van een front-ender aanzienlijk veranderd.

Bij Sunbytes zijn we hier maar al te bewust van en spelen in op de laatste technieken en ontwikkelingen. Of het nu gaat om PSD of sketch; wij zetten jouw ontwerp om in HTML/ CSS/ JS code en zorgen ervoor dat de website zowel goed uitziet als werkt op verschillende devices.

PHP programmeurs

Bij Sunbytes gaan we op zoek naar de juiste php programmeur die aansluit bij jouw eisen en wensen.

WordPress development

Of het nu gaat om websites, webshops of webapplicaties; Sunbytes kan jou geheel of gedeeltelijk ontzorgen met de WordPress development.

Maatwerk webapplicaties

Wij bouwen complexe maatwerk webapplicaties in PHP of WordPress als basis.

De juiste front-end developer

De front-end is de spil tussen creativiteit van de designer en de techniek van de backend developer. Of het nu gaat om WordPress, Joomla of andere systemen; op basis van jouw input werven wij de juiste front-end developer op alle ervaringsniveaus en met verschillende specialismen. Denk bijvoorbeeld daarbij aan:

  • Profiel met alleen HTML/CSS en basis JavaScript
  • Profiel gericht op JavaScript (jQuery)
  • Ervaren met Backbone.js, React,js, Node.js etc.

Doordat er in Vietnam een grote groep front-end developers werkzaam zijn, zullen we altijd aan jouw verzoek of wens kunnen voldoen.

 

Gaan voor een soepele samenwerking

Door onze Nederlandse roots weten we welke vragen en obstakels er zijn. Wij merken bij onze klanten dat ze ook zeer tevreden zijn, omdat we ze op deze manier kunnen ontzorgen en hun vragen kunnen beantwoorden. We helpen ze elke stap van de weg totdat de samenwerking aan beide kanten soepel en makkelijk loopt.