Team as a service

Wanneer de vraag naar capaciteit groter is dan het eigen aanbod kun je ook een heel team door ons laten opzetten. Hierbij krijg je een westerse projectmanager die voor jou de planning en communicatie binnen het team verzorgt.

Team pakket overzicht

* In overleg kan de verhouding van frontend en backend aangepast worden. Aanvullende standaard voorwaarden zullen besproken worden tijdens een kennismaking.

We bieden deze teams aan met een opzegtermijn van 2 maanden  bij de pakketten Start en Basic. Voor Full en Double Up is er een opzegtermijn van 3 maanden. Daarnaast zijn er een eenmalige inrichtingskosten van 50% van het eerste maandbedrag. In overleg kan er opgeschaald of afgebouwd worden.

Voordelen:

  • Dedicated team tot je beschikking die wordt afgestemd op jouw wensen en behoeftes
  • Jouw team verzorgt de uitvoering, testing, oplevering, onderhoud en doorontwikkeling
  • We werken met ervaren en goed opgeleide PHP programmeurs; zo hoef je alleen in grote lijnen de boel aan te sturen
  • De developers worden verder door ons getraind naar westerse waarde, waardoor jij dezelfde kwaliteit behoudt zonder extra tijd kwijt te zijn aan training en coaching
  • Groeit mee in in het bedrijfsproces: hierdoor zijn we in staat jullie nog beter te ondersteunen
  • Engelstalige of Nederlandse projectmanager: zorgt ervoor dat de kwaliteit wordt gewaarborgd en deadlines behaald wordt
  • In te zetten voor zowel grote, kleine, maatwerkapplicaties of juist veel WordPress projecten
  • We richten onze projecttool in voor de communicatie en opdrachten. Dit zorgt voor een goede afstemming, deadlines en tracking van de werkzaamheden.

Je kunt ook een WordPress development team door ons laten opzetten dat de gehele productie overneemt. Het grote voordeel hiervan is dat je gebruik maakt van de ervaring en richtlijnen binnen Sunbytes. Dit scheelt jou jaren van ervaring opbouwen.

Langdurige samenwerking

Belangrijk om bij dit model mee te nemen is dat het team vaak specifiek wordt samengesteld op basis van de behoefte en verwachtingen. Deze samenwerkingsvorm richten we dan voornamelijk in voor grotere of langdurige overeenkomsten waar de toegevoegde waarden van Sunbytes duidelijk aanwezig is. Van beide partijen is de nodige commitment en lange termijn visie nodig om dit tot een winstgevende samenwerking te maken. In onze ervaring zijn dit erg leuke manieren van samenwerking waar dagelijkse stand-ups, calls en overleggen onderdeel zijn van de basisvoorwaarden van succes. Een partner die meegroeit met jouw bedrijf.