WordPress development

 

Extra handen nodig?

In piekmomenten kom je er als bureau vaak achter dat je tegen capaciteitsproblemen aanloopt wat betreft de realisatie van de WordPress website of maatwerk applicatie. Zie dan maar eens snel de juiste developer te vinden die kan bijspringen. Onze processen zijn zo ingericht om juist hierin onze klanten te ontzorgen.

“Maar hoe weten we als bureau zo zeker dat jullie die partij zijn om ons te ontzorgen?”

Door onze jarenlange ervaring met een eigen online bureau en als onderaannemer van reclame- en internetbureaus weten we als geen ander dat een development proces vlekkeloos en snel moet verlopen. We zorgen voor een optimaal team door in elk WordPress development team verschillende specialismen te bundelen. Hierdoor wordt het een verlengstuk van je eigen organisatie.

Team as a service

Je hebt meer projecten op de plank liggen dan uren? Veel zaken zoals kleine projecten, onderhoud en extra werkzaamheden kunnen vanaf nu opgepakt worden door jouw eigen Sunbytes team.

Wordpress programmeurs

Wij bieden WordPress developers die je zowel in kunt zetten voor omvangrijke maatwerkprojecten als hands-on ondersteuning bij problemen met bestaande WordPress projecten.

Wordpress Specialist

Je loopt in WordPress tegen een probleem aan die een specialist vereist. Sunbytes helpt je met het oplossen van complexe vraagstukken in WordPress.

Geen of te weinig WordPress specialisten?

Ongeveer 35% (455mln) van alle websites draait op WordPress. Dit maakt het CMS systeem populairder dan ooit, maar de vraag naar WordPress specialisten is daardoor in Nederland groter dan het aanbod.

Sunbytes heeft inmiddels al 9 jaar ervaring in WordPress en leveren capaciteit aan verschillende reclame- en internetbureaus. Inmiddels hebben we al meer dan 300 WordPress websites naar tevredenheid opgeleverd en werken met ruim 60 bureaus samen. Deze bureaus profiteren daarmee van een droomcombinatie: scherpe tarieven, veel ervaring en een gegarandeerd hoge kwaliteit. Wat wil je nog meer?

 

Ontzorgen en discretie

Als ervaren onderaannemer weten we als geen ander dat projecten vlekkeloos moeten verlopen. Een team met ervaring en een duidelijke standaarden zort ervoor dat je hier geen omkijken naar hebt. Jij levert je ontwerp aan je eigen Sunbytes team en volgt het proces via jullie eigen project tool. Dit doen we vanaf het ontwerp tot en met de oplevering. Waar nodig tekenen we een NDA of geheimhoudingsovereenkomst.

 

Puur maatwerk

Of het nu gaat om een custom made plug-in of het ontwikkelen van een website of applicatie; Sunbytes levert puur maatwerk. Hierdoor heb je zowel de vrijheid betreft het ontwerp en functionaliteiten en je hebt de garantie dat het 100% veilig is. Doordat WordPress regelmatig wordt geupdate houden we hier met het programmeren van de code rekening mee.

 

Multidisciplinair team

In ieder WordPress traject brengen we meerdere disciplines samen in jouw WordPress team:

FRONT-END | Bij de front-end zorgen wij ervoor dat het door jou geleverde ontwerp wordt omgezet naar HTML/CSS JS-structuur.
BACK-END | Natuurlijk is het erg belangrijk dat alles aan de achterkant goed functioneert. Een ervaren WordPress developer richt het maatwerk thema in en verzorgt eventueel aanvullend maatwerk in de vorm van een custom plugin.
QUALITY CONTROL | In de laatste fase van het ontwikkeltraject controleren we op clean code en of alles functioneert. Een software tester controleert de website dan door en door. Want het is natuurlijk wel de bedoeling dat alles helemaal pixel-perfect en bug-vrij is.

 

WordPress Multisites

Sinds de WordPress versie 3.0 is het mogelijk meerdere WordPress websites te publiceren die dezelfde installatie gebruiken. Sunbytes heeft kennis en ervaring in huis voor het bouwen van een WordPress Multisite.