WordPress programmeurs

Wij bieden WordPress developers die je zowel in kunt zetten voor omvangrijke maatwerkprojecten als hands-on ondersteuning bij problemen met bestaande WordPress projecten.

Van maatwerk tot hands-on support

Of je ons nu inzet als externe technische afdeling of puur als flexibele schil om het bestaande programmeer team heen; door onze ervaring en workflow zorgen we ervoor dat de zaken aan  jouw verwachtingen voldoen. We volgen de business case per project en bespreken, samen met jou de aanvliegroute en oplossingen.

Waar je ons voor inzet:

  • Het technisch realiseren van een door jou gemaakt ontwerp op maat in WordPress;
  • Het ontwikkelen van maatwerk functionaliteit d.m.v. het bouwen van een plugin;
  • Het oplossen van problemen in een bestaande WordPress website;
  • Het uitbesteden van projectonderdelen van uw bestaande WordPress team.

PHP programmeurs

PHP programmeurs die ervaring hebben met bekende frameworks zoals Zend2, Symfony, Laravel, CakePHP, Code Igniter en Yii 2.

Team as a service

Je hebt meer projecten op de plank liggen dan uren? Veel zaken zoals kleine projecten, onderhoud en extra werkzaamheden kunnen vanaf nu opgepakt worden door jouw eigen sunbytes team.

Frond-end development

Op zoek naar een ervaren front-end developer? Wij zorgen ervoor dat het door jou geleverde ontwerp wordt omgezet naar HTML/CSS-structuur.

Custom WordPress Theme

Als het gaat om het werken vanuit standaard WordPress themes, dan zijn wij niet de juiste partij om mee samen te werken. Waarvoor we wel goed inzetbaar zijn is voor zowel trajecten met een klant-specifiek ontwerp, als het ontwikkelen van herbruikbare WordPress thema’s. We kunnen dus volledig ingerichte WordPress websites opleveren en verder is het mogelijk om een herbruikbaar thema te ontwikkelen waarvan we slechts de themabestanden aanleveren. Doordat we zelf ervaring hebben met het bouwen van commercieel verhandelbare thema’s, is vrijwel alles mogelijk!

 

Custom Made Plugin

WordPress beschikt over meer dan 50.000 gratis plugins die je kunt installeren. Super handig! Maar het gebeurt weleens dat een plug-in dingen doet wat je niet per se wilt dat ze doen. Bij Sunbytes ontwikkelen we custom made plugins die geheel voldoen aan jouw eisen. Hierbij werken we altijd vanuit de source van WordPress. Zo houden we grip op de code en weten we meteen waarom iets wel of niet werkt.