WordPress project partner

Wij zijn geen doorsnee freelancer of outsource bedrijf. Onze vergaande technische kennis, prettige communicatie en het nakomen van gemaakte afspraken vormen de fundering van een langdurige samenwerking.

Door de aantrekkende economie is de vraag groter dan het aanbod in Nederland. Hierdoor loop jij business mis. Bij ons heb je alle specialisaties onder één dak, in plaats van dat je werkt met verschillende freelancers.

Topprestaties leveren

Jouw klant heeft torenhoge verwachtingen van jou als specialist. Logisch dat jij ook torenhoge verwachtingen hebt van de partners waar jij mee samenwerkt, het is per slot van rekening jouw naam die op het spel staat. Dat is de reden dat je bij ons een westerse mentaliteit gaat ervaren in communicatie en kwaliteit.

Onze projectmanagers zijn westers en alle applicaties die wij opleveren worden door software testers doorgrond. Bovendien werken we in GitHub, waardoor alle ontwikkelingen door jou nauwlettend te volgen zijn. Zo leer jij stap voor stap jouw vertrouwen in onze dienstverlening te stellen en kan je met een gerust hart alles leveren aan jouw klant.

Ieder z’n vak

Het kan zijn dat jouw kracht meer ligt in bijvoorbeeld het design of andere zaken, dan de technische realisatie. Want zeg eerlijk; alle ingewikkelde functionaliteiten, code, maatwerkoplossingen die erbij komen kijken is teveel om ‘er even bij te doen.’ Je hebt hier niet altijd de tijd of capaciteit voor om dit ook nog eens uit te zoeken. Hierdoor is het niet altijd mogelijk om een heel project aan te kunnen nemen…

WordPress specialist

Je loopt in WordPress tegen een probleem aan die een specialist vereist. Sunbytes helpt je met het oplossen van complexe vraagstukken in WordPress.

Front-end developer

Op zoek naar een ervaren front-end developer? Wij zorgen ervoor dat het door jou geleverde ontwerp wordt omgezet naar HTML/CSS-structuur.

Team as a service

Je hebt meer projecten op de plank liggen dan uren? Veel zaken zoals kleine projecten, onderhoud en extra werkzaamheden kunnen vanaf nu opgepakt worden door jouw eigen sunbytes team.

Werkwijze

Of het nu gaat om grote, kleine maatwerk applicaties of juist veel WordPress projecten. Wij ondersteunen je in het gehele proces; de uitvoering, testen, oplevering, onderhoud en doorontwikkeling. Op basis van jouw behoeftes en verwachtingen wordt er specifiek een team samengesteld. In dit team zitten Engelstalige projectmanagers die een cruciale schakel zijn tussen jouw organisaties en onze developers. Jouw projectmanager heeft goede communicatieve vaardigheden en slaat de brug tussen beide partijen. Werk je liever samen met een Nederlandstalige projectmanager? Ook dat is mogelijk!

 

Samen tot succes

Heb je zelf geen technische kennis of mensen in-house die er verstand van hebben en je moet toch met de klant om tafel? Geen probleem! Ieder bedrijf heeft zijn sterke kwaliteiten. De een is steengoed in het overbrengen van de boodschap, design en wij om jouw ontwerp technisch te realiseren en maximaal te laten performen. Daarom weten wij precies wat je moet vragen om van te voren een indicatie te geven. Als je dat een paar keer hebt gedaan is het al snel een tweede natuur.

Op basis van jouw behoeftes, onze kennis en ervaring stellen we een team samen die voor jou aan de slag gaat. Hierbij is duidelijke communicatie en transparantie een belangrijk onderdeel tot een succesvolle samenwerking.