WordPress specialist

Het komt wel eens voor dat je in WordPress tegen een probleem aanloopt dat een specialist vereist. Denk bijvoorbeeld aan het oplossen van een urgent probleem of het realiseren van specifiek maatwerk. In dit soort gevallen biedt het bekende neefje op de zolderkamer onvoldoende expertise.

Extra capaciteit of extra expertise

In de afgelopen jaren hebben we ons gespecialiseerd in de development met WordPress. Hierdoor hebben we niet alleen de capaciteit, maar ook de juiste expertise in huis om jou die ondersteuning te bieden. Zowel voor de ontwikkeling van grote maatwerkprojecten in WordPress als het snel en effectief ontwikkelen van kleine sites; ze zullen altijd aan de hoge kwaliteitsstandaarden voldoen.

Een WordPress specialist is bij Sunbytes altijd een ervaren php-programmeur die zich focust op de back-end en de front-end kan aansturen.

WordPress project partner

Door de aantrekkende economie is de vraag groter dan het aanbod in Nederland. Hierdoor loop jij business mis. Bij ons heb je alle specialisaties onder één dak, in plaats van dat je werkt met verschillende freelancers.

WordPress programmeurs

Wij bieden WordPress developers die je zowel in kunt zetten voor omvangrijke maatwerkprojecten als hands-on ondersteuning bij problemen met bestaande WordPress projecten.

Team as a service

Wanneer de vraag naar capaciteit groter is dan het eigen aanbod kun je ook een heel team door ons laten opzetten. Hierbij krijg je een westerse projectmanager die voor jou de planning en communicatie binnen het team verzorgt.

Kwaliteit op nummer één

In tegenstelling tot heel veel andere outsource partijen (zoals bijvoorbeeld India of Oekraïne) zijn wij geen prijsvechters. Bij ons staat kwaliteit voorop. Doordat we ons de afgelopen jaren hebben gespecialiseerd in WordPress, zijn we in staat meer dan 100 sites per jaar volgens hoge standaarden te ontwikkelen. Dat aantal groeit, omdat steed meer internet- en reclamebureaus de weg naar Sunbytes weten te vinden. Door onze ervaring zijn we in staat om veilige, maar ook snelle en gebruiksvriendelijke sites te ontwikkelen.

 

Sunbytes houdt van een uitdaging

Of het nu gaat over grote content platformen of complexe websites en webshops; als je het hebt over WordPress dan is ons geen één probleem te complex en uitdaging te groot. Wij zijn inzetbaar voor:

  1. Omzetten van een klantspecifiek ontwerp naar een WordPress site
  2. Realiseren van specifieke maatwerkmodules (plugins)
  3. Het realiseren van webshops in WordPress (o.b.v. Woocommerce)
  4. Hands-on oplossen van urgente problemen
  5. Doorontwikkelen en onderhouden van WordPresssites
  6. Ontwikkelen van mobiele apps o.b.v. WordPress